• + 386 5 631 32 80
  • matejka@zener.si
 

Leta izkušenj

0

Predstavljeni dobavitelji

0

Zadovoljne stranke

0

Prodajna salona

0

 

Zakaj obiskati naš salon?

 
Ponujamo vam pomoč pri izbiri in odločitvi, za vašo sanjsko kopalnico in dom!
Sanitarna oprema priznanih in luksuznih proizvajalcev, italijanska keramika, vseh barv in oblik. Za vsak okus se najde kaj.
Na trgu smo prisotni že več kot 20 let, zaupalo nam je že več kot 10.000 zadovoljnih strank.
Oglasite se v enem od naših prodajnih salonov, v Kopru, ali Ljubljani in si v živo oglejte kaj ponujamo.

AQUANOBILE

 

Sanitarna oprema

 

Ogromno izbira umivalnikov, prh, kadi in sanitarij!

Poglej

Dekorativne tapete

Dekorativne tapete

 

Izjemne dekorativne tapete, primerne tudi za kopalnico!

Poglej
 

Keramika in mozaiki

 

Vrhunska keramika, vseh barv in oblik.

Poglej

Kontakt in lokacija

Kontakt in lokacija

 

Obiščite naše salone, v Kopru ali Ljubljani.

Poglej

KAJ JE PEBBLETEC®

 

O PEBBLETECU

Pebbletec® je najboljši material in sistem za izdelavo obloge zunanjega bazena iz naravnega kamna. Naravni prodni pesek izkopavajo na obali Nove Zelandije pod licenco in nadzorom vlade ter okoljskih agencij. Prodnati pesek se uporablja v naravnem stanju, je zgolj očiščen in sortiran. Pri njegovi dobavi ni nobenih proizvodnih procesov, posledično nima stranskih proizvodov in škodljivih emislij za okolje. Tudi embalaža je biorazgradljiva in toplotno zapečatena.

ZAKAJ PEBBLETEC

Razlika med PebbleTec®-om in tradicionalnimi ploščicami oziroma mozaikom je jasna, razlike pa so bolj zabrisane, ko se na trgu pojavijo ponudniki podobnih oblog, ki posnemajo videz prodnega peska.

Najpomembnejša razlika je, da le Pebbletec® kot osnovni material uporablja kremenčev pesek, ki je trden (geološko gledano za 97% diamanta). Osnova kremenčevega peska daje veliko boljše izhodišče glede trajnosti in dolgoživosti kot katerakoli alternativa, ki uporablja kamen na osnovi kalcija. Druga razlika je, da izdelke in storitve Pebbletec® lahko izvajajo samo registrirani izvajalci PebbleTec®. To, da dela izvaja izkušena in uposobljena izvajalska ekipa s pravim orodjem, je pomembno zato, ker je napake pri izvedbi težko prekriti, poleg tega je licenciranim izvajalcem stalno na voljo podpora v obliki najboljših orodij, tehnik in materialov.

Preberite več